AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan yeşil meyve toplamak

Kahve falında ağaçtan yeşil meyve toplamak

Kahve falında ağaçtan yeşil meyve toplamak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil meyve toplamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamanızda fayda var.

Kahve falında ağaçtan yeşil meyve toplamak yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan meyveler toplamak hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir ağaçtan meyve toplamak uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında meyve ağacından meyve toplamak çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçta meyve toplamak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçlardan meyve toplamak toplumda itibar ve takdir toplayacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işarettir.

Kahve falında ağaca çıkıp meyve toplamak geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında ağaçta yeşil meyve görmek ayıplı yolara sapacağına, başarılarının daim olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir