AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzerek adaya çıkmak

Kahve falında yüzerek adaya çıkmak

Kahve falında yüzerek adaya çıkmak kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, yuva kuracağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında yüzerek adaya çıkmak gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda fazla açılmaktan kaçının.

Kahve falında denizde yüzerek adaya çıkmak sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işarettir.

Kahve falında denizde yüzüp adaya çıkmak bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzerek adaya çıkmak elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına yorulur.

Kahve falında adaya çıkmak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizden adaya çıkmak plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına inanılır.

Kahve falında koca adayı görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine alamet eder.

Kahve falında adaya gitmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayınvalide adayı görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir