AnaSayfa / Genel / Kahve falında milletvekili adayı olmak

Kahve falında milletvekili adayı olmak

Kahve falında milletvekili adayı olmak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, iyilik ve güzellik bulacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hidayete ermeyi de başaracağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında milletvekili adayı olmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin istekleri doğrultusunda hareket etmeniz gerekmiyor.

Kahve falında milletvekili adayı olmak sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, daha isabetli kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında milletvekili adayı görmek kötü halinden eser kalmayacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında milletvekili adayı olduğunu görmek kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, şeref ve haysiyetin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini milletvekili olarak görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında milletvekili görmek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski milletvekili görmek çalışmalarının beğenileceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayan milletvekili görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin milletvekili olduğunu görmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir