AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamla yatmak

Kahve falında bir adamla yatmak

Kahve falında bir adamla yatmak doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir adamla yatmak gördüyseniz:

  • Başkaları hakkında son derece olumsuz planlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında başka bir adamla yatmak çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta bir adamla yatmak olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli adamla yatmak yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında başka adamla yatmak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir adamla aynı yatakta yatmak kendine olan güvenini yitireceğine, kem gözlere geleceğine yorulur.

Kahve falında bi adamla yatmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamla yatmak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, onların önüne geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında adamla yatmak endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir