AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta bir adamla yatmak

Kahve falında yatakta bir adamla yatmak

Kahve falında yatakta bir adamla yatmak çok büyük zorluklar çekeceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yatakta bir adamla yatmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizdeki bir değişiklik ya da bir yer değişikliği beklenmedik arkadaşlıkları ya da benzeri şeyleri hayatınıza taşıyabilir.

Kahve falında bir adamla aynı yatakta yatmak zor durumlara düşüleceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta bir adamla yatmak insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta yatakta yatmak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, zahmet veren işlerin artacağına yorulur.

Kahve falında yün yatakta yatmak atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına inanılır.

Kahve falında yatakta ters yatmak büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı bir erkekle yatakta yatmak hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına delalettir.

Kahve falında ölü biriyle aynı yatakta yatmak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çarşaflı yatakta yatmak borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir