AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin adamla yatmak

Kahve falında sevdiğin adamla yatmak

Kahve falında sevdiğin adamla yatmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin adamla yatmak gördüyseniz:

  • Daha atak olmanız gerekiyor.

Kahve falında sevdiğin adamla yatmak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka adamla yatmak manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına inanılır.

Kahve falında evli adamla yatmak endişelerini silip atacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına inanılır.

Kahve falında yatakta bir adamla yatmak sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında bir adamla aynı yatakta yatmak ticaretin büyüyeceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bi adamla yatmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalet eder.

Kahve falında bir adamla yatmak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir adamla yatmak çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, isyan edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir