AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli adamla yatmak

Kahve falında evli adamla yatmak

Kahve falında evli adamla yatmak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, borç batağına düşeceğine, kötü haberler alacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, refah düzeyinin düşeceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, ruhen rahatlığa erileceğine alamet eder.

Kahve falında evli adamla yatmak gördüyseniz:

  • Açılmayan telefonlar, ödenmeyen borçlar, geç kalınan randevular v.b konular söz konusu olabilir.

Kahve falında evli adamla yatmak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında evliyken başkasıyla yatmak yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı bir adamla evli olduğunu görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında evli bir adamla evlenmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bir adamla öpüşmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli adamla evlenmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli bir adama aşık olmak üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli adama aşık olmak sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir