AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamla yatmak

Kahve falında adamla yatmak

Kahve falında adamla yatmak bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında adamla yatmak gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında başka bir adamla yatmak gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına işaret eder.

Kahve falında bir adamla aynı yatakta yatmak çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adamla yatmak en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli adamla yatmak içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine inanılır.

Kahve falında yatakta bir adamla yatmak platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bi adamla yatmak günlerini bunun için harcayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamla yatmak pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka adamla yatmak durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir