AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi adamla yatmak

Kahve falında bi adamla yatmak

Kahve falında bi adamla yatmak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına delalettir.

Kahve falında bi adamla yatmak gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu önem verdiğiniz kişilerle birlikte açığa kavuşturduktan sonra, vargücünüzle o yönde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında evli adamla yatmak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta bir adamla yatmak iş öğreneceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına yorulur.

Kahve falında bir adamla yatmak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine işaret eder.

Kahve falında bir adamla aynı yatakta yatmak karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bi adamla yatmak var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalet eder.

Kahve falında başka bir adamla yatmak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin adamla yatmak huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına delalettir.

Kahve falında adamla yatmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir