AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabada tartışmak

Kahve falında arabada tartışmak

Kahve falında arabada tartışmak kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, hayırla yad etmeye, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabada tartışmak gördüyseniz:

  • Belli konuları telafi etmek için gönüllü olsanız da, sizden fayda sağlamaya çalışan veya bazı tavırlarınızı garanti olarak gören kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında arabada tartışmak gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında askerle tartışmak kara ve yaslı günler geçireceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle tartışmak uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş anneyle tartışmak rahat nefes alınacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine tabir olunur.

Kahve falında aile içinde tartışmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında tartışmak bağırmak kazancının epey düşeceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli biriyle tartışmak devlete hizmet etmeye, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinle tartışmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir