AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı biriyle tartışmak

Kahve falında yabancı biriyle tartışmak

Kahve falında yabancı biriyle tartışmak yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, işiyle nam salacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı biriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konular maddi manevi yorucu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında yabancı biriyle tartışmak çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında bağırarak tartışmak kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına inanılır.

Kahve falında adamla tartışmak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında tartışmak kavga etmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine yorulur.

Kahve falında okul müdürüyle tartışmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına yorulur.

Kahve falında bayanla tartışmak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, yolunda huzurla devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen babasıyla tartışmak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına yorulur.

Kahve falında eşiyle telefonda tartışmak arabasını ve toprağının olacağına, kucaklaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir