AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamla tartışmak

Kahve falında adamla tartışmak

Kahve falında adamla tartışmak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, iş yeri sahibi olacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine alamet eder.

Kahve falında adamla tartışmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların giderek daha da karışık hale geleceği hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında adamla tartışmak kişinin bir süre zorluk çekeceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir adamla tartışmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle tartışmak dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birkaç kişiyle tartışmak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin ailesiyle tartışmak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, kişinin şansının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında konuşmadığın biriyle tartışmak insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle tartışmak yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronuyla tartışmak söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir