AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamla kaçmak

Kahve falında bir adamla kaçmak

Kahve falında bir adamla kaçmak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işarettir.

Kahve falında bir adamla kaçmak gördüyseniz:

  • Geçmişte çalıştığınız ya da iş birliği yaptığınız bir kişiyle yeni bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Kahve falında çirkin adamdan kaçmak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında yabancı adamlardan kaçmak para ve makam sahibi olacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir adamla kaçmak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurt adamdan kaçmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına delalet eder.

Kahve falında adamdan kaçmak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, iyilik görüleceğine işarettir.

Kahve falında adam öldürüp polisten kaçmak yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işaret eder.

Kahve falında bi adamdan kaçmak itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir adamdan kaçmak kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir