AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı adamlardan kaçmak

Kahve falında yabancı adamlardan kaçmak

Kahve falında yabancı adamlardan kaçmak eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yabancı adamlardan kaçmak gördüyseniz:

  • Zor da gelse bunu yapmalısınız.

Kahve falında yabancı adamlardan kaçmak bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı adamdan kaçmak çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı bir erkekten kaçmak dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı askerden kaçmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine yorulur.

Kahve falında yabancıdan kaçmak kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı birinden kaçmak ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı bir adamla uyumak ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işarettir.

Kahve falında yabancı yaşlı adam görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir