AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi adamdan kaçmak

Kahve falında bi adamdan kaçmak

Kahve falında bi adamdan kaçmak her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bi adamdan kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda samimi davranmayabilirsiniz.

Kahve falında çirkin adamdan kaçmak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına delalettir.

Kahve falında kurt adamdan kaçmak kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bıçaklı adamdan kaçmak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adamdan kaçmak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamdan kaçmak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir adamla kaçmak atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı adamdan kaçmak ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işarettir.

Kahve falında silahlı adamlardan kaçmak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir