AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam öldürüp polisten kaçmak

Kahve falında adam öldürüp polisten kaçmak

Kahve falında adam öldürüp polisten kaçmak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, bir yere taşınmaya, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adam öldürüp polisten kaçmak gördüyseniz:

  • Belirsiz ortam veya karışıklıklar atacağınız adımların istediğiniz sonuçları verip vermeyeceğini tahmini zorlaştırabilir.

Kahve falında adam öldürüp polisten kaçmak verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına alamet eder.

Kahve falında adam öldürmek ve kaçmak kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında polis ve jandarmadan kaçmak insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında arabayla polisten kaçmak hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polisten kaçmak canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, ferahlayacağına delalet eder.

Kahve falında polis kaçmak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında polislerden kaçmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında sivil polisten kaçmak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir