AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamdan kaçmak

Kahve falında adamdan kaçmak

Kahve falında adamdan kaçmak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında adamdan kaçmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuların ilerlemenizin önüne geçmesine izin vermeyin.

Kahve falında adamlardan kaçmak yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bir adamla kaçmak işini kaybedeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı adamdan kaçmak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurt adamdan kaçmak ağız tadından ve neşesinden de olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında adam öldürmek ve kaçmak attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir adamdan kaçmak hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı adamlardan kaçmak işinden geri kalacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çirkin adamdan kaçmak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir