AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamın yandığını görmek

Kahve falında bir adamın yandığını görmek

Kahve falında bir adamın yandığını görmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, kendi işine kavuşacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir adamın yandığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir tercih yapmanız gerekiyor veya bekleniyor olabilir.

Kahve falında bir adamın yandığını görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adamın yandığını görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı adamı öpmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adamın karısını dövdüğünü görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı adamın görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş din adamı görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın adamı öldürmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında adamın boynunu kırmak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir