AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adamın görmek

Kahve falında yaşlı adamın görmek

Kahve falında yaşlı adamın görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı adamın gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenin, yanılmayacaksınız.

Kahve falında yaşlı adamın öldüğünü görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adamı gençleşmiş görmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı bir adamı dövmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı adamı dövmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamı genç görmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamın görmek Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı adamı yıkamak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı bir adamı öpmek özel hayatının renkleneceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir