AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın adamı öldürmek

Kahve falında tanımadığın adamı öldürmek

Kahve falında tanımadığın adamı öldürmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın adamı öldürmek gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerle karşılaşabilirsiniz, sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında tanımadığın adamı öldürmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir adamı öldürmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir adamı öpmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir adamı dövmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı adamı öpmek neşe ve sevinç içinde olacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın adamı görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığın bir adamın elini tutmak iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya alamet eder.

Kahve falında tanımadığın adamı dövmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, hidayete ermeyi de başaracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir