AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamın yandığını görmek

Kahve falında adamın yandığını görmek

Kahve falında adamın yandığını görmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına inanılır.

Kahve falında adamın yandığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı fazla ciddiye almamalısınız.

Kahve falında bir adamın yandığını görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adamın yandığını görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında din adamının elini öpmek anne baba dualarının alınacağına, asla harama bulaşmayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği adamın annesini görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir adamı dövmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında eski devlet adamı görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamın nişanlandığını görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine delalettir.

Kahve falında devlet adamından tokat yemek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir