AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan kum görmek

Kahve falında akan kum görmek

Kahve falında akan kum görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, üzüntülerin son bulacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına delalet eder.

Kahve falında akan kum gördüyseniz:

  • Evli ya da uzun süreli bir ilişki içinde olan birisiyseniz duygusal hayatınız olumlu bir devreye girmektedir.

Kahve falında akan kum görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına delalettir.

Kahve falında tertemiz akan su görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında gür akan su görmek fakir çocukları giydireceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su akan çeşme görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına rivayet eder.

Kahve falında dereden akan su görmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, insanların hayır dualarını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan suyun üzerinden atlamak kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, başarılarının devam edeceğine işarettir.

Kahve falında akan ırmak görmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, yolunda devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatısı akan ev görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir