AnaSayfa / Genel / Kahve falında tertemiz akan su görmek

Kahve falında tertemiz akan su görmek

Kahve falında tertemiz akan su görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, çirkin sözler işitileceğine rivayet eder.

Kahve falında tertemiz akan su gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığın kimselerden bazı isteklerde bulunman sorunlara neden olacak.

Kahve falında tertemiz akan su görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Kahve falında tertemiz su birikintisi görmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, ticarete adım atacağına alamet eder.

Kahve falında tertemiz su görmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dişlerini tertemiz görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, halsizleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında mutfağı tertemiz görmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tertemiz suda yüzmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, düşmanlarla beraber oturmaya inanılır.

Kahve falında tertemiz kar görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalettir.

Kahve falında tertemiz göl görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir