AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatısı akan ev görmek

Kahve falında çatısı akan ev görmek

Kahve falında çatısı akan ev görmek kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, malının artacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına inanılır.

Kahve falında çatısı akan ev gördüyseniz:

  • Bir süre için zamanınızı özel işlerinize ayırabilirsiniz.

Kahve falında çatısı akan ev görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan çatı görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında akan ev görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine inanılır.

Kahve falında tavanı akan ev görmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet eder.

Kahve falında evde akan su görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında damı akan ev görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında evi çatısız görmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çatısız ev görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir