AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta saklanmak

Kahve falında ağaçta saklanmak

Kahve falında ağaçta saklanmak çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçta saklanmak gördüyseniz:

  • Yaklaşımlarınıza itiraz eden kişiler olursa, biraz olsun haklı olma ihtimallerinin dikkate alınması gerekiyor.

Kahve falında ağaca saklanmak vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta saklanmak sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine işaret eder.

Kahve falında ağacın arkasına saklanmak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağacın altına saklanmak maddi sıkıntılardan kurtulmaya, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında ağaç arkasına saklanmak yapılan işte ustalaşılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekin tarlasına saklanmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında ormanda saklanmak ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ahıra saklanmak bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir