AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev temel görmek

Kahve falında ev temel görmek

Kahve falında ev temel görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, öz güven kazanacağına, derin bir nefes alacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, rızkın gittikçe azalacağına yorulur.

Kahve falında ev temel gördüyseniz:

  • İlk adımı atmaktan korkmamalısınız.

Kahve falında ev temeli atıldığını görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve temel atmak kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, iftiraya maruz kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında ev temeli yapmak akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında ev temel atmak kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ev temeli kazıldığını görmek yollarının açılacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ev temel görmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına yorulur.

Kahve falında ev temeli atmak büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına yorulur.

Kahve falında ev temeli görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir