AnaSayfa / Genel / Kahve falında temel taşı görmek

Kahve falında temel taşı görmek

Kahve falında temel taşı görmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temel taşı gördüyseniz:

  • Belli bir işe ya da konuya nasıl yaklaşmanız gerektiğini ya da nasıl daha fazla kanalize olabileceğinizi düşünmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında temel taşı görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında taş temel görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inşaat temeli görmek yaptığı işten çıkarılacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temel atmak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında beton temel görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temel kazmak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında bina temeli atmak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına inanılır.

Kahve falında bir evin temelini görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, o işi canlandıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir