AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir evin temelini görmek

Kahve falında bir evin temelini görmek

Kahve falında bir evin temelini görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir evin temelini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle sevdiğiniz şeylere zaman ayırın.

Kahve falında bir evin temelini atmak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir evin temelini görmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında evin temelinde yılan görmek huzur içinde yatacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında evin temelini kazmak büyük ferahlık yaşayacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin temelini görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına alamet eder.

Kahve falında evin temelinin yıkıldığını görmek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin temelini atmak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında temel attığını görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir