AnaSayfa / Genel / Kahve falında bina temizlemek

Kahve falında bina temizlemek

Kahve falında bina temizlemek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, esenliğe kavuşulacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına işarettir.

Kahve falında bina temizlemek gördüyseniz:

  • Planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Kahve falında bina temizlemek dönülmez yollara gireceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bina yaptırdığını görmek daha kötü günler yaşayacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında inşaat halinde bina görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında binanın yanmasını görmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında binanın çöktüğünü görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boyalı bina görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, alınganlıkların hasıl olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi binasını görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında binanın temelini görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir