AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın yanmasını görmek

Kahve falında binanın yanmasını görmek

Kahve falında binanın yanmasını görmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında binanın yanmasını gördüyseniz:

  • Uzun vadeli düşünmeniz durumunda bazı olanaklar veya fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında binanın yanmasını görmek refaha erişileceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında binanın yan yattığını görmek zenginliğe sahip olunacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına tabir olunur.

Kahve falında yanmış bina görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına işarettir.

Kahve falında yan yatmış bina görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında saçın yanmasını görmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolun yanmasını görmek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmış kağıt görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yanmış gömlek görmek rahat edeceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir