Kahve falında bina yaptırdığını görmek

Kahve falında bina yaptırdığını görmek maceralara atılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında bina yaptırdığını gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından da dışlandığınızı veya sizden gizli bazı şeyler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında askeri bina görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında binanın yamulduğunu görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yıkılan binanın altında kalmak üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında boş bir bina görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini yüksek binanın tepesinde görmek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında iple binadan inmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bina ev taşımak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inşaat halinde yüksek binalar görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir