Kahve falında kendi binasını görmek

Kahve falında kendi binasını görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, ona mutluluk getireceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet eder.

Kahve falında kendi binasını gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmelisiniz.

Kahve falında yüksek bir binadan inmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında binanın yıkılması görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında yeni yapılmış bina görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında bina temeli atmak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında binayı yıkmak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında valilik binası görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yanan bina görmek umutlarını kaybedeceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine delalettir.

Kahve falında lüks bina görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir