Kahve falında boyalı bina görmek

Kahve falında boyalı bina görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boyalı bina gördüyseniz:

  • Evinizde olumlu değişiklikler veya seyahat planları yapabilirsiniz.

Kahve falında yeni boyanmış bina görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında boyalı bina görmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında yeşil boyalı bina görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek binaya çıkıp inmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bina çıkmak maddi kayba uğrayacağına, variyetinin her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında çok yüksek binaya çıkmak oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine işarettir.

Kahve falında binanın temelini görmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir