AnaSayfa / Genel / Kahve falında temel eşmek

Kahve falında temel eşmek

Kahve falında temel eşmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temel eşmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslı gelişmeler var.

Kahve falında ev temeli eşmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında temel eşmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, büyük borçlara girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabir eşmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarı eşmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına inanılır.

Kahve falında toprak eşmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine işaret eder.

Kahve falında tarla eşmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çukur eşmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, masraflarının azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlık eşmek İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir