AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni ev temeli görmek

Kahve falında yeni ev temeli görmek

Kahve falında yeni ev temeli görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, şen kahkahalar atacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına işarettir.

Kahve falında yeni ev temeli gördüyseniz:

  • Ani kararlar veya acele hareketler kayıplara neden olabilir.

Kahve falında yeni ev temeli görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev temeli eşmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ev temeli kazmak hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, ağlayacağına delalet eder.

Kahve falında ev temeli atmak bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ev temeli görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında eve temel atmak onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına işarettir.

Kahve falında ev temeli atıldığını görmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev temeli kazıldığını görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir