AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan çeşme görmek

Kahve falında akan çeşme görmek

Kahve falında akan çeşme görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, büyük bir gelir toplayacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, çok kötü günler göreceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akan çeşme gördüyseniz:

  • Size daha fazla hitap eden bir yöne doğru ilerliyorsunuz.

Kahve falında çeşmeden akan kan görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında akan çeşmeyi kapatmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında akan bir çeşme görmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında akan çeşmeler görmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında çeşmeden akan temiz su görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına yorulur.

Kahve falında akan çeşmeden su doldurmak parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında az akan çeşme görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında akan çeşmeden abdest almak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir