AnaSayfa / Genel / Kahve falında bina satın almak

Kahve falında bina satın almak

Kahve falında bina satın almak yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, istemediği halde borçlanacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine delalettir.

Kahve falında bina satın almak gördüyseniz:

  • Bazı güzel teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında bina satın almak geleceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir binanın çöktüğünü görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine işarettir.

Kahve falında binanın çatısına çıkmak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek binanın üstüne çıkmak beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında yüksek binanın yıkıldığını görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında yürüyen bina görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına alamet eder.

Kahve falında yıkılacak bina görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, ağız tadının da kaçacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir