AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir binanın çöktüğünü görmek

Kahve falında bir binanın çöktüğünü görmek

Kahve falında bir binanın çöktüğünü görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, tatsızlıkların aşılacağına inanılır.

Kahve falında bir binanın çöktüğünü gördüyseniz:

  • Eski amaçlarınızla ilişkili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı bina görmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında çok uzun bina görmek iş yeri sahibi olacağına, yokluğun biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yamuk bina görmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kafa dinleyeceğine işarettir.

Kahve falında çok yüksek bina görmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında binada mahsur kalmak mesleğinde geri plana düşeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Kahve falında bina merdiveni yıkamak maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bina çatısı görmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, başka kimselere de yardım edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir