AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek binanın yıkıldığını görmek

Kahve falında yüksek binanın yıkıldığını görmek

Kahve falında yüksek binanın yıkıldığını görmek Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, mutluluğunun artacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, faturalarını ödeyemez olacağına delalettir.

Kahve falında yüksek binanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Size sunulan seçenekler kafanızı karıştırabilir.

Kahve falında yüksek binanın yıkıldığını görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir binanın yıkıldığını görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, tartışmaların sonlandırılacağına yorulur.

Kahve falında deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, borçlarının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında depremden binanın yıkıldığını görmek eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında eski binaların yıkıldığını görmek büyük kazançlar elde edileceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında binanın üstüne yıkıldığını görmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, maddi durumun düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bina yıkılmak haneye dertlerin gireceğine , maddi kaynakların zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında bina yıkılması görmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir