AnaSayfa / Genel / Kahve falında yürüyen bina görmek

Kahve falında yürüyen bina görmek

Kahve falında yürüyen bina görmek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine işarettir.

Kahve falında yürüyen bina gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmeniz durumunda duygularınızı kontrol edemeyebilirsiniz.

Kahve falında binanın çatısına çıkmak ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni binaya taşınmak tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına yorulur.

Kahve falında binanın üstüne yıkıldığını görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına delalettir.

Kahve falında bina kolonu görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yenilenmiş bina görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine işarettir.

Kahve falında binada mahsur kalmak atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına işaret eder.

Kahve falında yeni bina yapıldığını görmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine yorulur.

Kahve falında binadan aşağı düşmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir