AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle uğraşmak

Kahve falında biriyle uğraşmak

Kahve falında biriyle uğraşmak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, özgüveninde artış yaşanacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, zor zamanlar yaşayacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle uğraşmak gördüyseniz:

  • Bir dublörünüz yoksa işiniz zor görünüyor.

Kahve falında sürekli cinlerle uğraşmak eşlerin ayrılacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine delalet eder.

Kahve falında cinle uğraşmak iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, ayağının tökezlemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında hayvanlarla uğraşmak satışlarının ya da üretiminin artacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytan uğraşmak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına inanılır.

Kahve falında birileriyle uğraşmak olumlu değişiklikler yaşayacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında kediyle uğraşmak işinde büyük başarılar alacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprakla uğraşmak güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında dişle uğraşmak bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir