AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayar kullanmak

Kahve falında bilgisayar kullanmak

Kahve falında bilgisayar kullanmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, sevgi ve hürmet göreceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında bilgisayar kullanmak gördüyseniz:

  • Hemen öz yetiniz olan ikna gücünüzü kullanın.

Kahve falında bilgisayar kullanmak çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına rivayet eder.

Kahve falında bilgisayar faresi görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında bilgisayarı kaybetmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına yorulur.

Kahve falında bilgisayar almak rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayar çalmak işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayar yandığını görmek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar programı görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bilgisayarın kırıldığını görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir