AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayarı kaybetmek

Kahve falında bilgisayarı kaybetmek

Kahve falında bilgisayarı kaybetmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, üzgün ve hasta olacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bilgisayarı kaybetmek gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir yakınınızdan alacağınız haber üzerine harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında bilgisayar kaybetmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bilgisayarı kaybetmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına rivayet eder.

Kahve falında bilgisayar satın almak hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, dertlerinin sonunun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar kullanmak maneviyata daha çok önem verileceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında bilgisayar ekran görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar kasası görmek düze çıkacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında bilgisayar çaldırmak yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında bilgisayar dükkanı görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir