AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayarın kırıldığını görmek

Kahve falında bilgisayarın kırıldığını görmek

Kahve falında bilgisayarın kırıldığını görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına işaret eder.

Kahve falında bilgisayarın kırıldığını gördüyseniz:

  • Sezgisel olarak ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.

Kahve falında kırılmış bilgisayar görmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına işarettir.

Kahve falında bilgisayarın kırıldığını görmek bunu şeref sayacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayar kırıldığını görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine tabir olunur.

Kahve falında bilgisayar kazanmak zahmetli bir işin sona ereceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayar dükkanı görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar parçası görmek tamamen içine kapanacağına, makam edineceğine yorulur.

Kahve falında birden fazla bilgisayar görmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar kapatmak bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir