AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayar çalmak

Kahve falında bilgisayar çalmak

Kahve falında bilgisayar çalmak gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında bilgisayar çalmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizi açık görüşlülükle ifade etmeniz destek bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında bilgisayarını çaldırmak kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar çaldırmak güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında bilgisayar çalmak rızkının da çoğalacağına, huzura erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla bilgisayar görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bilgisayar görmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar hediye almak gelişeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilgisayarda fotoğraf görmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına inanılır.

Kahve falında bilgisayarı kaybetmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, öz güveninin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir