AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayar faresi görmek

Kahve falında bilgisayar faresi görmek

Kahve falında bilgisayar faresi görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kötü kişilere yakın olacağına, daima önüne bakacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret eder.

Kahve falında bilgisayar faresi gördüyseniz:

  • Başka programlarınız olsa da ya da belli konularda sorumluluklarınız bulunmasına rağmen alacağınız bir daveti geri çevirmemenizde fayda var.

Kahve falında bilgisayar faresi görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, işlerini sabırla yoluna koyacağına işarettir.

Kahve falında bilgisayar temizlemek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bilgisayarda yazı yazmak kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında bilgisayarda yazı yazdığını görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bilgisayar kırıldığını görmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayarda yazışmak daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına işarettir.

Kahve falında bilgisayarda yazı okumak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar çantası görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir