AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayar yandığını görmek

Kahve falında bilgisayar yandığını görmek

Kahve falında bilgisayar yandığını görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, ağız tadının kaçacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bilgisayar yandığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde çok fazla fırsat ya da olanak olmasına rağmen, kalbiniz ya da sezgileriniz sizi yanlış yöne sevk edebilir.

Kahve falında bilgisayar yandığını görmek fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, iç sıkıntınızın azalacağına işaret eder.

Kahve falında bilgisayarın yandığını görmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında bilgisayar oyunu görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına işaret eder.

Kahve falında laptop bilgisayar görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında bilgisayara girmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işaret eder.

Kahve falında bilgisayar yıkamak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında bilgisayarın patladığını görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine inanılır.

Kahve falında bilgisayarı kapatmak insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir