AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayar almak

Kahve falında bilgisayar almak

Kahve falında bilgisayar almak bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine işarettir.

Kahve falında bilgisayar almak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan da rahatlamaya başlıyorsunuz veya maddi içerikli konular istediğiniz yönde gelişme göstermeye başlıyor.

Kahve falında bilgisayar bozulması görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında bilgisayarı kaybetmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, zorluklarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bilgisayar ekranı görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük bilgisayar görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında bilgisayar yandığını görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna delalet eder.

Kahve falında bilgisayar aldığını görmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine inanılır.

Kahve falında yeni bilgisayar almak işlerinde başarı elde edeceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında bilgisayar çalmak tecrübesi olmayan yollara gireceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir