AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilezik saklamak

Kahve falında bilezik saklamak

Kahve falında bilezik saklamak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, her zaman haklının yanında olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok daha fazla adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilezik saklamak gördüyseniz:

  • Hiç olmadığınız kadar politik olmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında bilezik saklamak sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında altın bilezik saklamak başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, zengin bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çanta saklamak karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile olduğunu saklamak çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında incir saklamak kazanca kavuşacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemek saklamak atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına delalettir.

Kahve falında iç çamaşırı saklamak bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında meyve saklamak yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir