AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olduğunu saklamak

Kahve falında hamile olduğunu saklamak

Kahve falında hamile olduğunu saklamak evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kendisini mutsuz edeceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile olduğunu saklamak gördüyseniz:

  • Bazı yüklerden kurtulmanız gerekiyor.

Kahve falında hamile olduğunu saklamak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonu saklamak uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim saklamak geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içki şişesi saklamak ziraat ve harmandan fayda görmeye, onun yasaklarını çiğneyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında et saklamak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi saklamak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü saklamak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, artık daha dikkatli davranacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara içtiğini saklamak işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir